Spininversie en straling

Spin inversie.

Atomen zien er ongeveer net zo uit als ons zonnestelsel. Ze hebben een kern en daarom heen draaien de elektronen, net zoals we het in het groot kennen met de zon en de planeten. Zoals de aarde ook om de eigen as draait, draaien de elektronen ook om de eigen as. Zij draaien met de klok mee. Bij een elektron spin inversie draaien de elektronen de verkeerde kant op. (Dit wordt aangegeven met de rode pijl)

 

Indien u een spininversie heeft, bent u over het algemeen chronisch vermoeid. De eerste tekenen zijn dat u ondanks een goede nachtrust, toch steeds vermoeid opstaat, daarnaast kunt u vele allergieën ontwikkelen of voedselintolerantie. Een ander kenmerk is dat u vaak prikkelbaar en/of ongeduldig bent. 

Bij een spin inversie is de kans groot dat het lichaam niet of omgekeerd reageert op elk type therapie of medicijn. Het kan ook zijn dat het lichaam haast geen voedingsstoffen meer opneemt.

 

Het is een toestand die niet door de medische wetenschap kan worden geconstateerd, omdat medici zich beperken tot de chemische processen, en dit een puur natuurkundig fenomeen is.

 

Deze toestand is in een paar minuten te corrigeren middels de biophotonen therapie. Tijdens de behandeling wordt het lichaam en het aura dusdanig versterkt dat de kans op een spininversie steeds kleiner wordt.

 

Hoe kom je aan een spin inversie?

Een spin inversie wordt altijd veroorzaakt door een magneetveld dat sterk genoeg is om de elektronen tot stilstand te brengen en de andere richting in te bewegen. 

Er zijn de laatste tijd steeds meer magneetvelden om ons heen. Onze huizenbouw, de elektrische leidingen, de elektrische apparatuur, onze bedden, de enorme winkelcentra met al hun reclame borden enz. Al deze ontwikkelingen geven enorme velden af, hetzij van aardmagnetische, elektromagnetische of elektrische aard. Daarbij komt nog, dat de meeste elektrische leidingen in Nederlandse huizen niet geaard zijn.

 

Uw bed en stoel kunnen, door het erin verwerkte metaal, ook tot een spin inversie leiden. En zelfs moderne, meest grote, auto’s kunnen zorgen voor dit fenomeen. de aarde zelf kan ook een spin inversie veroorzaken, als het aardmagneetveld ernstig gestoord wordt door uitbarstingen op de zon (zonnestormen).

 

Als je verzwakt bent, ben je veel vatbaarder voor spin inversies. Zolang je goed in je vel zit en veel energie hebt, hoef je er niet zo bang voor te zijn. Het is zo dat zenders voor umts en gsm, dect-telefoons, draadloze internetmodems, bluetooth apparatuur een belangrijke bron van elektrosmog vervuiling zijn.

Deze zenders geven 24 uur per dag elke seconde een enorm veld af. Naarmate je een lange tijd in deze velden zit, zorgen ze ervoor dat je voortdurend verzwakt.

 

Wat kunt u zelf doen om spin inversie te voorkomen ? 

 1. Vervang een wekkerradio door een wekker op batterijen
 2. Verwijder dect telefoons uit uw omgeving (draadloze 'vaste' telefoons) 
 3. Verwijder motoren of verwarmingselementen vanonder uw bed 
 4. Vervang binnenvering matrassen door latex matrassen
 5. Verwijder zoveel mogelijk metaal uit uw bed en slaapkamer
 6. Zit niet op stoelen met metalen armleuningen
 7. Kijk wat er aan de andere kant van de muur staat waar uw bed tegenaan staat. Tegen deze muur mag geen tv of computer staan
 8. Uw slaapplaats dient in het beste geval 4 meter verwijderd te zijn van de meterkast en andere apparatuur (ook vertikaal)

 9. Vermijd opbouw van statische elektriciteit
 10. Vermijd het gebruik van halogeen lampen met transformator, spaarlampen en tl-buizen
 11. Let op geaarde stekkers voor bedlampjes en andere apparatuur