Over Biophotonen

Op deze pagina vertel ik wat biophotonentherapie inhoud, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wie er niet behandeld kan worden.

Meer informatie over de geschiedenis van de biophotonen vind u hier.

 

De diagnose

De diagnose wordt gesteld door het meten van energiepunten op handen en voeten. Op deze punten kunnen verstoringen gemeten worden. Daarnaast leg ik verbanden tussen gebeurtenissen en aandoeningen die u in uw leven bent tegengekomen. Dit kan gaan om ongelukken, het werken met giftige stoffen en medische handelingen die ondergaan zijn. Het kan ook gaan over leefomstandigheden, werkomstandigheden en nog veel meer zaken. Ik zal dan ook gedurende de behandelingen om veel informatie vragen.

 

De behandeling

Een behandeling duurt tussen de één en de anderhalf uur voor volwassenen, voor kinderen onder de 12 jaar is dit ongeveer een half uur.  Een behandeling is geheel pijnloos. u hoeft slechts twee glazen staven, verbonden met glasvezelkabels aan de chiren vast te houden. aan het eind van de behandeling zit u ook nog met beide voeten op twee glazen platen, die ook verbonden zijn aan de chiren.

 

Na de behandeling

Na de behandeling gaat uw lichaam ontgiften. Het is hierbij belangrijk veel water te drinken. De gifstoffen moeten worden afgevoerd via de nieren en de darmen. Het is daarom belangrijk dat u de eerste 3 dagen na de behandeling minimaal 6 glazen water per dag drinkt.

 

Er kan na de behandeling vermoeidheid optreden; rust na de behandeling wordt aanbevolen. Als hoofdpijn optreedt, dan is dat een teken dat er meer water gedronken moet worden. Er zijn verder geen bijwerkingen van de biophotonen behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

 

· Het regulatievermogen van het lichaam;

· Hoe lang zijn de klachten aanwezig;

· Gebruik van medicijnen;

· Hoe is de algehele gesteldheid van het lichaam.

 

Er zijn minimaal 3 behandelingen nodig. Daarna wordt in overleg met de therapeut het verdere behandelingstraject bepaald. Het is belangrijk dat de eerste 3 behandelingen binnen 2 weken plaatsvinden, zodat er een fundament kan worden opgebouwd. Mochten er daarna nog behandelingen nodig zijn, dan kan daar meer tijd tussen zitten.

 

De Chiren

De Chiren is het biophotonen apparaat waarmee de behandeling gegeven wordt.

 

Wie kunnen er niet behandeld worden?

Mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan

Mensen met kunststof aderen

Mensen met een varkenshartklep

Mannen die gesteriliseerd zijn, waarbij het dichtbranden van de zaadleiders is toegepast

 

Kijk bij indicaties om te zien welke klachten er allemaal behandeld kunnen worden.